SYK:n Teinikunta

100 päivää, 100 hyvää tekoa

SYK Teinikunta

Meillä abiturienteilla on enää 100 päivää (alle) koulussa. 100 päivää jäljellä niistä monista jotka jo olemme kokeneet. Loppuaan lähestyvän koulu-uramme kunniaksi, halusimme tehdä joukolla jotain hyvää, jotain millä olisi positiivinen vaikutus ympäristöömme ja muiden ihmisten elämään. 100 päivän mukaisesti päätimme toteuttaa 100 hyvää tekoa. Yksi hyvä teko jokaiselle jäljellä olevalle koulupäivälle. Teot vaihtelevat pienistä suurempiin ja kaikkeen siltä väliltä. Leikkiä koulun pienimpien kanssa, vapaaehtoistoimintaa, verenluovutusta abien oman veritiimin kautta ja paljon muuta! Aiomme myös lahjoittaa abidiskomme tuotot hyväntekeväisyyskohteeseen. Voit seurata taivaltamme yrityksessämme jättää hyvä jälki maailmaan Instagramissa @sykinabit sekä SYK:n sivuilta! 

SYK:n abit

100ögymögyy.JPG